Formules en tarieven (oud)

Wij werken op factuur. Prijzen worden op maat van de opdracht gemaakt. Ze zijn exclusief vervoerskosten, verdere details worden besproken. Neem vrijblijvend contact op!

Huwelijk: 900 Euro.

Een huwelijk is een unieke gebeurtenis. Laat het vastleggen door een professionele fotograaf! Deze formule omvat 12 uur: de hele dag + avond + verwerking van de foto’s. U krijgt een USB-stick met alle geselecteerde beelden erop in volledige resolutie, voor een hele dag is dat ongeveer 250-500 beelden. Een album kan ook tegen meerprijs. Langere of kortere dagen dan 12 uren: Neem contact op voor prijzen.

Feel-Good-Fotoshoot: 125 Euro

Iedereen is mooi. In deze shoot wordt jouw mooiste kant naar boven gehaald in een studiosessie. Dat kan bij mij thuis, bij u thuis of op locatie. Achteraf krijg je een ingekaderde foto naar keuze. Bij u thuis of op locatie kan het ook met uw huisdier. Totale duur: ongeveer 2u

Communie of overgangsfeest: 100 Euro.

Een communie of overgangsgebeurtenis is voor een jonge mens een bijzondere belevenis. Het opgroeien tot volwassene wordt als het ware gestart. De formule omvat ook de levering van 20 gedrukte kaartje, de fotoshoot zelf neemt ongeveer twee uur in beslag.

Feesten

In uw bedrijf of familie wordt een receptie of feest georganiseerd? Met een fotograaf erbij wordt dit een blijvende herinnering! Prijzen worden hier op maat van de klant opgesteld, dit kan eenvoudig op verzoek via e-mail.

Andere richtprijzen

Neem contact op!