Dood onder de druivelaar

Posted by on 13:52, 15 July 2007 in Uncategorized | 0 comments

De kop eraf...

De mereljongen die in hun nestje in de druivelaar zaten, lagen vanmorgen allemaal op de grond. Hier een daar een stukje eraf… De grootste zouden binnen de 3 dagen uitvliegen denk ik, hun pluimpjes waren bijna groot genoeg en mereljongen verlaten het nest al voor ze meer dan 1 meter kunnen “springvliegen”. Een kat lijkt het meest waarschijnlijk, al is ook de bruine rat of ekster niet uitgesloten.

Echt heel stom, want ik was net goeie vorderingen aan het maken om de moeder te kunnen fotograferen. Ik voederde haar een beetje en ik kon ze al naderen tot op 4 meter. Maar met een 180mm macrolens is dat nog niet dicht genoeg om haar te fotograferen zoals ik het wilde…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *