Kattestaart in avondtegenlicht

Posted by on 22:46, 31 July 2007 in Uncategorized | 2 comments


GeAr_20070731_002.jpg
Originally uploaded by Gert Arijs
Vanavond kon ik het niet laten: héél mooi licht, en ik wist dat de kattestaart in de zon zou staan. Jammer genoeg was ik te laat ter plekke en kon ik enkel nog zon op de kattestaart vinden in een gemaaid stuk zonder wilgjes. Toeval of niet, maar de zonnestralen liepen perfect door tot het einde van dat gemaaid stuk en het stond er vol kattestaart. Deze foto is ongeveer hetgeen ik wilde maken. Liefst had ik links geen plant, en mijn achtergrond een stukje meer naar links, maar dat ging niet.

2 Comments

  1. Mijn mening weet je al! Mooi dus ;-)groetjesPJ

  2. Heel knap Gert!!Nog van da 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *