Wolken…

Posted by on 0:02, 4 September 2007 in Uncategorized | 1 comment


GeAr_20070810_164 – Version 2.jpg
Originally uploaded by Gert Arijs
Wat ik altijd vind van wolkenfoto’s, is dat ze om het even waar gemaakt kunnen zijn… Maar ik maak ze nooit als ik thuis ben, enkel als ik op reis ben. Deze wolken ook, zijn op kamp gemaakt, in de Dordogne. Gewoon, doodleuk vanop de kampplaats!

One Comment

  1. Als ik thuis ben, kijk ik ook wel naar de wolken, maar het is hier gewoon verdomd moeilijk om een mooie wolkenfoto te maken omdat er dan zoveel rommel mee op de foto staat. Rommel, zoals lantaarnpalen, huizen, bomen, elektriciteitsmasten, GSM-masten, …Weg van huis lukt dat beter. Minder rommel in beeld (en in het landschap).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *