Paddenstoelentijd!

Posted by on 14:01, 15 September 2007 in Uncategorized | 4 comments


GeAr_20070915_022.jpg
Originally uploaded by Gert Arijs
Vanmorgen per ongeluk vroeg opgestaan (combinatie van zelf iemand smssen ‘s ochtends vroeg en gebeld worden door Danny). Sinds een paar dagen had ik mijn body terug, want ik was ‘m vergeten op kot en heb dus een week tijd gehad maar niet gefotografeerd. En hij zit onder ‘t stof trouwens…
Terug ter zake: Ik ben dus maar naar het Buggenhoutbos getrokken, met als doel wat paddenstoelen te zoeken. Dat is niet zo goed gelukt als verwacht, maar toch heb ik een aantal foto’s kunnen maken, waarvan ik redelijk tevreden ben.


GeAr_20070915_037.jpg
Originally uploaded by Gert Arijs

GeAr_20070915_010.jpg
Originally uploaded by Gert Arijs

4 Comments

  1. Vroeg opgestaan? Ben benieuwd wat dat betekent ;-)Ze zien er leuk uit. Goed om weten dat ze er al zijn.

  2. Gisteren in het groot gezien op de forumBBQ. Mooie beelden. Ik ga binnenkort ook eens terug aan de paddenstoelen beginnen…

  3. Vroeg, is 8u 🙂

  4. Mooi!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *