Zondagsfotografie

Posted by on 20:36, 16 September 2007 in Uncategorized | 3 comments


GeAr_20070916_027.jpg
Originally uploaded by Gert Arijs
Victor Bos doet het al jaren, fotograferen op zondag. Niks mis mee, en het levert leuke beelden op. De andere spreken voor zich, maar dit spinnetje was speciaal: de ochtend na de forumbarbecue gingen we met 5 fotografen naar het Heidebos in Moerbeke.


GeAr_20070916_020.jpg
Originally uploaded by Gert Arijs

Toen er eindelijk licht was, kwamen de spinnenwebjes met dauw mooi uit. Toevallig kon ik in hetgene dat ik door mijn zoeker zag, een spinnetje zien. Met het blote oog is de scherptediepte te groot, dan kon ik het niet vinden, maar door de zoeker zag ik het mooi zitten.

De kastanje heeft van nature een hartje, mooi romantisch… Die is gemaakt in de tuin van mijn grootouders, in Kasterlee.

GeAr_20070916_053.jpg
Originally uploaded by Gert Arijs

3 Comments

  1. nog zo ne rappe!! ;-)Knappe kleurige beelden!!Het was best wel nog een fijn ochtendje me dunkt…

  2. Een kastanje met een hartje… weer een trucje om een lief te versieren? 😉

  3. Tuurlijk datte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *