Weer meer paddoweer!

Posted by on 14:55, 18 September 2007 in Uncategorized | 2 comments


GeAr_20070918_008.jpg
Originally uploaded by Gert Arijs

GeAr_20070918_022.jpg
Originally uploaded by Gert Arijs

Eigenlijk wilde ik deze ochtend vroeg opstaan om naar het bos te gaan voor paddenstoelen. Het is tenslotte het seizoen… Maar slaapverwekkend gelig dwong mij om later te vertrekken. Het regende, mijn fiets moest nog in elkaar gezet worden maar paddenstoelen zijn nu eenmaal regenfans. Met niet al te veel (te felle) zon is het ideaal paddenstoelfotografeerweer. Maar mijn band ging kapot, het regende ferm, alles blonk harder dan voorzien en mijn materiaal woog zwaar.

Maar toch zijn er een paar gelukt!

2 Comments

  1. De verbreding van de tekstkolom is een goeie zaak. Maar nu staat de navigatie van de oudere berichten helemaal onderaan de tekst. Kan die niet beter in de rechterkolom gezet worden?

  2. u vraagt, ik draai 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *