Nieuwe Body!

Posted by on 23:47, 10 November 2007 in Uncategorized | 3 comments

Heden vandaag, heb ik een 20D gekocht van een vriendelijke Nederlander. Iemand een perfect werkende 300D kopen?

Foto 750.jpg

3 Comments

  1. Waaw! Mooi mooi mooi, kijk es aan. Maar van jaloezie is geen spake. Het is en blijft een canon.

  2. Tja, moest je nu die D vanvoor zetten en achteraan een 0’tje erbij, dan zou je er echt bijhoren Gert (en Danny zal mij ongetwijfeld gelijk geven…)AllĂ©, proficiat met de aankoop en laat dat een stimulans zijn om NOG meer te fotograferen!

  3. D vanvoor en …. pfffrt, maak er van den eerste keer een ALPHA van! Da’s veel minder complex! Net zoals het menu van de Alpha trouwens :pProficiat Arijs! Hihi, AA zou trouwens mooi zijn: Arijs’ Alpha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *