Gaume deel 2

Posted by on 0:52, 7 May 2008 in natuur | 7 comments

Het vervolg 🙂
Muurhagedis, Kleine vuurvlinder, klein geadert witje en oranjetipje op knolsteenbreek…
GeAr_20080503_283
GeAr_20080503_265
GeAr_20080503_206
GeAr_20080503_196
GeAr_20080503_166

7 Comments

  1. Erg mooie vlindertjes! Het is eraan te zien met wie ge op stap zyt geweest 😉

  2. knappe foto’s… groet d.

  3. Sjiek gert! Jij hebt een fijn weekend achter de rug.Mijn comments:- muurhagedis: fijn piepend-van-achter-hoekje-beeld, het zwart is een beetje bevreemdend, maar niet onaangenaam.- de horizontale oranjetip: Zeer leuk (!!!) dat je die oranje vlek er door ziet schijnen. Deze vind ik de beste!- Het geaderd witje lijkt me wat donker, oplichten langs voor? of missch iets te veel licht langs achter?- Bij je vuurvlinder heb ik de zelfde comment als bij dat geaderd witje, missch een stopje meer licht? OF misschien moet ik mijn scherm eens dringend calibreren 😉

  4. Waar blijft deel 3??

  5. Pffft,misschien morgen… 🙂

  6. Erg mooie serie, deze deel 2 foto’s. Die hagedis zo in het hoekje vind ik erg leuk gedaan. Het licht op de overige foto’s is gewoon super. Ik ben ook net als ieder voorjaar weer stevig jaloers op de oranjetipjes want bij mij in de omgeving heb ik die nog nooit gezien.Victor

  7. ja, lap.bij u is die kleine vuurvlinder dus wel gelukt. bij mij is die zoals de meeste foto’s wazig. stom stom stom van die polarisator op mijn macro te vergeten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *