Argus fotowedstrijd

Posted by on 19:16, 14 June 2008 in wedstrijd | 12 comments

Ik doe dit jaar voor de tweede keer mee aan de Argus fotowedstrijd. Vorig jaar geraakte geen enkel beeld in de finale, wat ik toch wel jammer vond. Hopelijk heb ik dit jaar meer geluk! Het nadeel is natuurlijk dat mijn vrienden ook meedoen, en als ik dan denk aan Danny of Jeroen, zouden zij wel eens kunnen gaan lopen met de prijs voor “Categorie H: Young Cera Photo-Award”. Dat is in mijn ogen de belangrijkste prijs van de hele Argus fotowedstrijd: je moet tussen 16 en 30 jaar oud zijn, en een portfolio van 6 beelden insturen. Als je wint, is dat dus omdat jouw hele portfolio eruit springt.
Wordt hopelijk vervolgd!
Screenshot 3

12 Comments

 1. bedankt voor de tip!uploaden is al begonnen

 2. Awel Arijs, met de categorie H ben ik niet akkoord. Zowel Jeroen, jij en ik sturen toppers van beelden in. En die prijs wordt altijd gewonnen door beelden die tussen topper zitten, en ‘gewoon’, met misschien zelfs een ietwat lichte neiging naar gewoon.En, met fotowedstrijden moet je chance hebben. Dat zal je binnen een aantal maanden wel zien!Trouwens, de GDT deadline ligt op 26 juni en ik ga niet meedoen.

 3. vrees niet, ik doe alvast niet mee. Enerzijds omwille van tijdsgebrek en anderzijds omdat ik de uitslagen van de afgelopen jaren niet snap.

 4. Niemand begrijpt daar iets van, behalve de natte vinger.

 5. Nauw, daar kan ik me zeker in vinden… Het eerste jaar stond in de regels:foto’s moeten ingezonden worden met een grootte van 2000×3000 pixels.En toen won een panorama-beeld.En de foto’s die de finale vorig jaar wel haalden, waren zéker niet allemaal beter dan mijn ingezonden foto’s. Vaak trokken ze op niks trouwens.Maar ieder jaar doen er meer mensen mee, ik wil zeker mijn kans ook wagen. :-)Wat is GTD?

 6. Gewoon voor de prijzen meedoen hé ;)Ik ben maar liefst 5u bezig geweest met uploaden, jeroen, ik begrijp je “geen tijd” hebben ;s

 7. Ik doe dit jaar ook nog maar eens mee. Voor de derde keer op rij, en ik verwacht er opnieuw niet al te veel van. Ik vond de vorige jaren de winnaars ook niet altijd even goed, maar je weet maar nooit natuurlijk. Het zijn en blijven mooie prijzen die je kan winnen…

 8. GDT is ne Duitse wedstrijd. Met beresterke winnende beelden, technisch perfect!Ik heb trouwens niet mijn beste beelden ingestuurd, omdat ik niet wil dat ze die gebruiken. Daarmee win ik liever in een deftige fotowedstrijd. Maar zoals de otto zegt, het zijn mooie prijzen en dan waag ik toch ook graag m’n kans.

 9. Succes manne!

 10. Ik quote even hun site:”1660 fotografen 10085 beelden”. Dat is héél veel! De WPOTY krijgt jaarlijks ‘slechts’ het vierdubbele toegestuurd als ik mij niet vergis (en dat is meest belangrijke natuurfotografiewedstrijd die er bestaat).

 11. ‘k Vond het voor Argus ook nog een laag aantal, dacht dat ze rond 12 000 zaten.Arijs, doe mee aan GDT!

 12. Ik heb er dit jaar ook een paar foto’s naar opgestuurd.We zien wel hé. Het zijn mooie prijzen dus waarom niet? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *