Kampenzomer!

Posted by on 22:45, 18 August 2008 in Uncategorized | 3 comments

De Gaume, toch wel mijn favoriete streek in België…
Ik deed dit jaar mijn 5de (en laatste) Gaume-kamp. Na eerst eens met de oude bonzen van toen, daarna met minder oude bonzen, en toen drie keer het Harige Krekelkamp, ben ik nog meer verknocht als anders… Het toekomen in Virton, het fietsen naar Lamorteau, en zo verder naar Torgny. De kalkhelling van Velosnes en die van Epiez… Heerlijk allemaal…
Ik maakte niet zoveel foto’s (het was een kamp, geen foto-trip), en ik had enkel de basics bij: Toestel, Tamron 90 macro, draadontspanner, reflectiescherm en rijstzak. En het reflectiescherm heb ik niet eens gebruikt…
Achtereenvolgens een sleedoornpage, gekielde regenslak en twee landschapjes…
GeAr_20080809_055
GeAr_20080810_112
GeAr_20080811_152
GeAr_20080812_158

3 Comments

  1. ‘t is inderdaad een heerlijke streek. Járen geleden dat ik er nog geweest ben, hopelijk is er nog niet al te veel veranderd…(cf de Argonne)

  2. Wat een heerlijke foto’s! En te dju, we zijn er rakelings gepasseerd maar we zaten op schema… dank voor de tip! grt d.

  3. Ieps gerta!Wat een lekkere sleedoornpage foto heb je daar. Verder vind ik ook je ‘landbouw’ foto heel schoon (het laatste landschapke). Die lijnen daarin zijn harmonisch goed te rijmen.De lucht in je 1ste landschap is prachtig van kleuren. Maar ik weet niet waarom, ik ben er niet zo voor, voor het harde zwarte in deze foto.Je slak is wel geslaagd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *