Nieuw toestel

Posted by on 14:02, 12 January 2009 in Materiaal | 0 comments

Ik kocht zopas een nieuw toestel, maar niet ter vervanging van de prachtige 20D! Het is een compactje, een Canon (tuurlijk!) G5. Dat is een ouder toestel, 5 MP, en vanalle extra’s: filmen, extern flitsen, extra tele- en macro-opzetstuk. Maar wel dezelfde batterijen en dezelfde geheugenkaartjes als de 20D (en de vorige 300D en de toekomstige 5D).
Een beetje als “tussenmodel”, tussen mijn GSM-fototoestel en mijn reflex, om vaak klein en handig mee te nemen. Ik heb er een nieuwe blog aan gewijd: achterdecompact.blogspot.com. Natuurlijk ga ik hem ook soms op statief zetten, maar deze blog dient echt voor mijn “fatsoenlijke foto’s”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *