Camargue!

Posted by on 0:05, 8 April 2009 in Vakantie | 9 comments

Morgen (donderdag) vertrek ik met Martine naar de Camargue…
Fotograferen is het doel! Ik hoop dat het dan ook fatsoenlijk lukt. Als het weer een beetje meezit, en ginder de vogels niet veel schrik hebben, kom ik hopelijk thuis met vette foto’s!
Ik wil natuurlijk ook veel zien, erg veel zien. Liefst fotografeerbare beesten. Kikkers, padden, schildpadden, vlinders, libellen, plantjes en hier en daar een vogeltje.
Ik heb de lat hoog gelegd (van zoveel mogelijk soorten écht goeie foto’s), nu moet ik ‘t nog waarmaken. Stel dat mijn body kapot gaat door zout water, alles gepikt wordt, het de hele tijd stortregent of heel hard waait… De lat en mijn verwachtingen liggen hoog, de drang naar een intensieve vakantie is groot. Brr, om kippenvel van te krijgen!
Hopelijk over twee weken veel meer!
(Tips altijd welkom)

9 Comments

  1. Ik kan maar 1 ding zeggen: arme martine! Ik hoop voor haar dat je body stukgaat en nog eens gepikt wordt voor de zekerheid… Nee hoor 😉 Amuseer jullie fantastisch goed, ik ben alvast mega-jalours!

  2. Nikske Arme Martine!Ze gaat de hele tijd schilderen!

  3. “zo veel mogelijk” is nogal vaag hé Gert.laat ons zeggen 50 soorten (dier + plant) op 14 dagen? met 4 dagen rust is dat 5 per dag.

  4. Ok, 50 soorten. Maar ik ben er geen 14 dagen hé, slechts 9 fotografeerdagen. Da’s dus geen rust en 5,6 per dag…

  5. rap een paar tips zo voor de vuist weg:- zoutpannen bij Salin de badon en salin de giraud voor steltlopers-digue à la mer voor zangvogels (zwartkoppen en co)- bezoekerscentrum bij de Etang de vacares (de naam ontglipt mij) voor smaragdhagedis, boomkikker en veel vogels (er is een vogelkijkhut)- uitstapje naar les beaux de provence voor rotslijsters, aasgier, havikarend- de crauvlakte voor kleine trap en bidsprinkhanen

  6. Veel plezier, probeer ook samen iets te doen en Martine niet altijd in de eenzaamheid te laten. Groetjes, pp, F

  7. Ik hoop dat je er wat beter weer krijgt als ik in de Dordogne, heb maar een goede 2 uur kunnen fotograferen 🙁

  8. Succes Gert!!!

  9. Gert, jouw foto’s zijn ongeloofelijk PRACHTIG !! je hebt echt talent! Je zou beter in dienst gaan bij National Geographic… you’re the best!PS: hopelijk heeft’t niet teveel geregend vorige week).Groetjes, Mieke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *