Kempen

Posted by on 14:19, 2 May 2009 in insecten, natuur | 4 comments

Danny woont midden in de Kempen. Dat betekent dat hij alles weet zitten. Ook Noordse witsnuitlibellen! Vanmorgen (om half zes opgestaan…) dus Noordse witsnuitlibellen gaan fotograferen. Jammer dat er veel wind stond toen het een beetje licht was en we ze hadden gevonden. Helaas vonden we enkel vrouwtjes, maar dat zijn ook héél mooie beestjes.

GeAr_20090502_1563

GeAr_20090502_1604

4 Comments

  1. Wow die eerste! Sjiek flitswerk (?).

  2. Wow, de eerste is prachtig! Mooie boel! Die Danny weet inderdaad het een en het ander zitten 😉 Ik moet er dringend nog eens wat foto’s van posten… Over libellen gesproken, ging ge mij niet een boek verpatsen? Ge hebt trouwens nog altijd niet gereageerd op mijn crop-mail??groetjesPJ

  3. Ja hoor, beiden geflitst!Langs voor en langs achter (vooraan eerst tegen lastolite sunfire).

  4. D eerste witsnuit is buitengewoon.pp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *