Kempenland bis

Posted by on 14:02, 6 November 2009 in amfirepti, natuur, remake | 1 comment

Vorig jaar maakte ik een mislukte foto in Gontrode van een kikkertje op een blad. Toen was er te weinig licht en was de kikker bewogen. Sluitertijd toen was 1 seconde. Nu was de sluitertijd 1/15 (door iets meer licht, grotere opening en vooral hogere iso!). Wel de nodige scherpte en een gelijkaardig beeld. Iets te krap wel. Dat kwam omdat de kikker te groot was en ik geen mooi groot blad kon vinden. En de kikker moest ook licht van kleur zijn, want met een donkere kikker komt het niet mooi uit.
Ik hoop dit beeld nog eens te maken, en dan wel exact zoals ik het wil: iets groter blad, iets kleinere kikker, zelfde onscherpte in het blad en de kleuren ook ‘t zelfde als hier.

GeAr_20091105_223 - Version 2 - Version 2

One Comment

  1. Kikker kijkt ietwat schrikhebbend naar dit 'vogeloogpunt'Deze foto heeft wel het goed vertrekpunt qua scherpte vertrekkend vanop de snuit (in vgl met adder)Het contact tussen kikker en toeschouwer gaat een beetje verloren door de positiepp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *