Helgo Live

Posted by on 22:22, 29 December 2009 in grote beesten, natuur, Vakantie, zoogdieren | 10 comments

Ik zit opnieuw live op Helgoland. Opnieuw met Danny, en nu is Dries er ook bij (Hij ontdekte het zondagavond en zei “ik ga mee”. En alzo ging hij mee.).
De zeehonden zijn zowat het enige dat hier nu te fotograferen valt. Maar daarvoor kwamen we speciaal: De dieren hebben nu jongen én paartijd. Vandaag laat ik alvast de jongen zien, morgen de paartijd.
Jammer genoeg is het licht van korte duur: van 8.30u tot 16u is het licht. Dus er is nog genoeg tijd over om te slapen en foto’s te bewerken; twee dingen waar bij de vorige Helgoland-trip geen tijd voor was.
Hierbij alvast Danny met zeehond, en een zelfportret.
GeAr_20091229_214
GeAr_20091229_344
Hier nog twee jonkies. Het valt op dat ze niet altijd helemaal wit zijn. Sommigen zijn zelfs gewoon helemaal donker, of half-half. Als ze pas geboren zijn, zijn ze wel helemaal wit, maar dat is een maand vroeger op het jaar.
GeAr_20091229_276
Verder nog twee tegenlichtbeeldjes, vooral het laatste vind ik erg geslaagd.
GeAr_20091229_121
GeAr_20091228_045 - Version 2
Morgen volgt ongetwijfeld meer, ik zal me dan concentreren op vechtende “bullen”!
Met dank aan het wifi-netwerk van INSEL-MARKET, die niet weten hoe je wifi moet beveiligen :-).
Dries meldt trouwens dat hij 36 punten heeft gehaald bij het regenwormen-spel. En ik heb gereserveerd bij de Italiaan onder de naam “Flaps”. Danny zelf kon de grap niet aan en moest buiten gaan lachen.

10 Comments

  1. Hahaha je amusseerd je daar waarsschijnleik kossteleek! terwijl ik hier achter de boekken zit.. grrVorraal de tweeede en de laastste 2 fotoos vind ik heel geslaagt! (met extra veel spelfouten zodat je je daar toch een beetje ergert aan iets :p)

  2. Wooooh die laatste foto!!!Flaps toch, Ik denk dat jullie daar hilarische momenten meemaken. *jaloers*

  3. jawadde, dat is daar precies weer de moeite! Hier ook een beetje jaloezie achter de cursus algemene virologie hoor… T amusement!

  4. Das est zehr scheun!

  5. 2 pakjes Tigra graag, als je dat daar kan vinden. Anders mag je iets kiezen met een mooie verpakking :)liefs en nog erg veel plezier!Ohja, je laatste foto is echt erg mooi, als ik hier in die termen mag spreken.

  6. hoera voor Dries die 36 punten haalde!!mooie foto's! vooral laatste 2 🙂

  7. Schitterend!Amuseer jullie, we zullen wij wel werken! :p 🙂

  8. Sterk!

  9. Voorlaatste foto is anders ook niet mis. Maar de laatste is prachtig.

  10. Die laatste is subliem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *