Op de lappen met de Lapsen

Posted by on 16:26, 18 February 2010 in natuur, vogels | 0 comments

De dag voor ik naar dierenpark Gangelt ging met René, ging ik met beide fotograferende Lapsen naar Zeeland (NL). Danny Laps kennen mijn bloglezers al, en zijn Nonkel Roger (ook Laps dus) kent eenieder die de ecologische vlinderatlas al ter hand nam. Roger en Hugo (van Besauw) maakten hier de foto’s voor.
Met beide Lapsen op de lappen dus. Helaas viel Zeeland wat tegen: weinig licht, wel sneeuw en wind. En de zeehonden aten geen vis, maar ploeterden gewoon wat rond in het water. Dan maar wat vogeltjes gezocht. Gelukkig zijn kanoetstrandlopers zeldzamer aan ‘t worden, dat maakt dat de foto een hogere emotionele waarde heeft. Neen, het zijn gewoon leuke beesten: niet makkelijk te benaderen (maar met veel moeite wel), en dat maakt ze een leuke uitdaging.
Alvast één foto, want de rest moet ik nog bekijken en selecteren. Dat heb je als je veel foto’s maakt…

GeAr_20100216_203

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *