Knibbel knabbel knuisje?

Posted by on 20:59, 25 February 2010 in grote beesten, mopjes, zoogdieren | 3 comments

Wat gebeurt er als een everzwijn probeert om van je 15mm-lens te proeven?
Ik testte het uit voor jullie!
GeAr_20100217_678

3 Comments

  1. haha.. mooie closeup ;). Hoe ben je zo dichtbij gekomen? Ik zie wel vaker zulke foto's maar vraag me af hoe ze gemaakt worden. Camera neerzetten en zelf met afstandsbediening in de bosjes of iets dergelijks? Hoe is het met je camera? Doet hij het weer na je auto 'ongeluk'?

  2. Neen: naar een zoo gaan, en door de draad fotograferen. Die had grote mazen, dus dat ging vlot. Maar die beesten scherp afbeelden, dat is niet fatsoenlijk gelukt!Canon heeft mijn toestel vrij snel (9 werkdagen kwijt) gerepareerd, en bovendien gratis! En dat terwijl ik geen papieren heb, en het tweedehands kocht!Ferm!

  3. haha… ok dierentuin :p. Kan ook natuurlijk ^^. Mooi dat je camera het weer doet. Goede service van Canon zou ik zo zeggen!Wat betreft m'n reis naar USA denk ik dat ik niet veel tijd heb om te shoppen of iets dergelijks. Ik zal eens kijken of ik een camera winkel tegenkom. In september ga ik weer, misschien dat ik dan wat voor je kan betekenen. Het loont zich inderdaad wel denk ik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *