LPW

Posted by on 22:43, 24 May 2010 in natuur, planten | 2 comments

Dit weekend ging ik een paar dagen mee met de LPW (Limburgse PlantenWerkgroep). Erg leuk, veel gezien, een paar dingen zelfs kunnen onthouden (:-)) en enkele foto’s gemaakt. Vroeg opstaan loont (zie ochtend-tegenlicht van de smalle weegbree), en af en toe je eens terugtrekken op excursie ook (zie zuurbes).
GeAr_20100523_1317
GeAr_20100524_1342

2 Comments

  1. Omdat Gert graag comments heeft (maar hij heeft gelijk): De weegbree is super, heel mooi licht. Zoals je eerder zei is ochtendlicht langs achter fantastisch om mee te werken.En de zuurbes heeft een leuke compo, wat minder licht.

  2. Smalle weegbree is echt mooi! Moeilijk onderwerp om rustige foto van te krijgen volgens mij, maar bij jou in combinatie met het mooie ochtend tegenlicht zeer goed gelukt.Gr,Ruben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *