Reisje

Posted by on 20:23, 18 August 2010 in landschap, Vakantie | 0 comments

Ik fietste met mijn vriendin naar de Middellandse Zee. Niet onder dwang, maar omdat wij dat leuk vinden. Fietsreizen is een erg leuke manier van vakantie, zeker met het schitterende weer dat wij hadden!
Héél weinig foto’s gemaakt op reis, maar dat is logisch, het is niet het doel van de reis. Er is één foto die ik zelf erg geslaagd vind: mooi avondlicht, de camping lag op een heuvel in het midden van een vlak stuk land. Dat geeft een mooi uitzicht, en met ons mama haar compactje maakte ik een stuk of 7 foto’s, met de bedoeling ze daarna aan elkaar te plakken tot een panorama. Belangrijk is natuurlijk dat dan de belichting exact gelijk is.
Bekijk deze foto vooral niet in ‘t klein, dat doet hem oneer aan. Klik erop.
GeAr_20100805_4335 (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *