Officieel opdrachten aanvaard!

Posted by on 14:55, 21 September 2010 in amfirepti, Binnenstudio, grote beesten, insecten, landschap, Materiaal, nacht, natuur, paddo's, planten, portret, productfotografie, spinnen, sterrensporen, tuin, vogels, zoogdieren | 0 comments

Vanaf heden aanvaard ik officieel opdrachten! Dat wil zeggen:
Ik kan nu met factuur werken, bestelbonnen, enz… Moest je dus iemand kennen die een fotograaf nodig heeft voor een bedrijf, een museum, een winkel, een trouwfeest, communiefoto’s, kunstreproducties, portretten, tuinen, enz: Laat het aub weten.
BTW betalen moet iedereen doen, ik doe het dus mooi officieel.
Alle soorten fotografie:
van Architectuur, Bedrijfsgebouwen en Cheeta’s
tot
Yves (Leterme) en Zomersproeten.

Bel 0484 569 414
of mail: opwijk [AT] gmail . com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *