Sterrensporen in de Voerstreek

Posted by on 21:55, 12 October 2010 in buiten, landschap | 0 comments

Op weekend in de Voerstreek is altijd fantastisch. Ik ben er minstens 10 keer geweest (het kan 20 keer zijn…), en elke keer ben ik onder de indruk. We gingen met een bende vrienden op wandel- en fietsweekend en ik dacht: laat ik eens één enkele lens meenemen: de vaste 50mm. Zo gezegd, zo gedaan. Ook panorama’s kunnen uiteraard met deze lens, door verschillende foto’s aan elkaar te plakken. En sterrensporen is ook redelijk te doen. Enkel zorgen voor een draadontspanner en een stabiele ondergrond! Dat laatste is niet gelukt bij de beide foto’s… Maar wel een panootje. Deze foto bestaat uit 6 aan elkaar geplakte foto’s. Verder nog ‘n zelfportretje van de fietsreis terug. Avondlicht :-). De pano is ochtendlicht.

GeAr_20101009_12139

GeAr_20101010_12163

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *