Het steengelaag bij nacht en Stekene

Posted by on 10:28, 17 January 2012 in nacht, sterrensporen | 0 comments

Zoals mijn Facebook-vriendjes gisteren konden zien: Een open hemel en wat tijd kan snel zorgen voor een fotografie-afspraak! Met Simon en Sam naar het natuurreservaat Het Steengelaag in Stekene. Het viel ons erg moeilijk om een geschikte setting te vinden voor onze nachtfoto’s. Sam mikt naar boven, ik wilde in de voorgrond wat water zodat een deel van de sterren gespiegeld werden. Dat is echter mislukt: De heldere sterren zijn de enigen die kunnen reflecteren in water. Maar die kwamen slechts met een handvol in beeld. Te weinig voor een sterk beeld. Daarom heb ik dan maar een vierkante uitsnede gemaakt. Er vlogen redelijk wat vliegtuigen over en met de wirwar aan takken was het zo goed als onmogelijk om ze eruit te halen. Dus al bij al ben ik niet zo heel tevreden met het beeld!

GeAr_20120117_31949 (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *