Caester, een natuur-likeur!

Posted by on 22:05, 6 March 2013 in Binnenstudio, Featured, productfotografie | 4 comments

Caester, een natuur-likeur!

Aan de rand van België bevindt zich de Limburgse gemeente Riemst. Tegen de grens met Nederland, op het Plateau van Caestert staat een oude hoeve, de Caestert-hoeve. Het gebied er rond wordt beschermd, en Gabriël Erens maakt er sinds kort twee likeuren. Beide likeuren bestaan uit een geheime kruidenmengeling. Aan de ene zijn rozenbottels toegevoegd, aan de andere meidoorn. Deze laatste heeft al een etiket en doos. Ik maakte voor Gabriël een foto van zijn product.

Beide likeuren zijn trouwens écht heel erg lekker. De rozenbottel-variant is een beetje zoeter.

 

GeAr_20130226_038_1140-78

4 Comments

 1. Lijkt me lekker.
  Waar te krijgen en wat zijn de kosten?

 2. Dag Jan,
  De likeur is voorlopig nog niet te koop, maar daar komt zeer binnenkort verandering in. Ik stuur je een e-mail als het zover is. Wellicht gaat het 20 Euro voor één fles zijn (incl glaasjes dus).
  Als je langskomt in Gent laat ik je proeven :-).
  Gert

 3. Ik ben ook geînteresseerd!Stuur maar een mailtje als het zo ver is, waar hij te koop is.

  • Doe ik! Helaas is de hoeve van Caestert afgebrand vorige week… Ik heb geen idee of de voorraad daarin is verloren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *